Közösségszervező szakos végzős hallgatói szakest

Egyetemünkön az Alkalmazott Humántudományok Intézetének Közösségszervező szakos végzős hallgatói 2023.november 14.-én rendezték meg a Netflix témájú szakestjüket a Campus Étteremben.

A rendezvény dr. Hollósi Hajnalka intézetvezető köszöntőjével és az első éves gólyák eskütételével kezdődött, majd a tematikát követve egy Netflix témájú kvízben mérhették össze tudásukat a résztvevők. Később ügyességi játékban tovább növelhették esélyeiket az est nyereményeiért. A csapatépítő játékok után svédasztalos vacsora várta a hallgatókat és oktatókat egyaránt. Az est első felét egy rendhagyó tombolasorsolás zárta, kisebb- nagyobb nyereményekkel. A vendégeket nachosszal, popcornnal illetve többféle rágcsálnivalóval kínálták a szervezők. Az est további részét a hajnalig tartó diszkó koronázta meg. A jó hangulatot Szlovenszki Csaba DJ biztosította.

A rendezvény a végzős hallgatóknak- Juhász Bianka, Kósa Botond Máté, Kukucska Dóra, Lakatos Filip Csaba, Szőke Fanni és Virányi Boglárkának- rendezvényszervezés tantárgyból vizsga feladat volt, amelyre reményeik szerint Nyilas Orsolya tanárnő kiváló jegyet fog adni, hiszen rengeteg munkát fektettek ebbe a rendezvénybe, remekül helytálltak.